Taloushallinto

Sähköinen taloushallinto säästää yritykseltäsi aikaa ja rahaa arjen rutiineissa. Suurten tositemäärien käsittely ja talouslukujen tarkka analysointi onnistuu moderneilla ohjelmistoilla vaivatta. Saat ajantasaista tietoa liiketoiminnastasi ja kirjanpitopalveluja on helppo skaalata tilanteesi muuttuessa.

Sähköinen taloushallinto

Tilitoimisto Wanha Werstas Oy on keskittynyt alusta saakka määrätietoisesti kehittämään sähköisiä tilitoimistopalveluitaan.

Tilitoimistona meillä on vankka kokemus asiakkaan auttamisesta siirtymävaiheen läpi kohti sähköistä taloushallintoa. Käytössämme on Procountor-taloushallinnon ohjelmisto, joka on helppokäyttöisyydessään hyvin käyttäjäystävällinen.

Sähköisessä taloushallinnossa kaikki tiedot tallentuvat pilveen, jolloin mitään papereita ei tarvitse säilyttää paperiversiona. Perehdytämme yrittäjän lyhyehköllä käyttöönottokoulutuksella, jonka jälkeen yrittäjältä onnistuu myyntilaskujen teko ja ostolaskujen maksuun laitto – loputhan voit jättää tehtäväksi tilitoimistolle. Sinä yrittäjänä voit keskittyä omaan juttuusi.

Sähköisen taloushallinnon edut:

Vaivattomuus ja helppous

Kaikki taloustieto samassa järjestelmässä.

Käytön vapaus

Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus hoitaa yrityksesi talousasiat missä ja milloin vain, kunhan verkkoyhteys on olemassa.

Kirjanpidon läpinäkyvyys

Sähköinen arkistointi, joka mahdollistaa esim. osto- ja myyntilaskujen tarkastelun jälkikäteen.

Taloustilanteen reaaliaikainen seuranta

Tieto on aina ajantasaista, läpinäkyvää ja helposti saatavilla.

Ajansäästö

Taloushallinnon sähköistäminen poistaa kaksinkertaista työtä.

Sähköisen taloushallinon palvelupaketti:

Muut palvelut

Palkkahallinto

Neuvontapalvelut

Taloushallinnon ohjelmistot

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti!